– Brighton blir en lignende test

Simon Mignolet ser fremover etter at Liverpool gjorde jobben i Stoke.

30. nov 2017 kl 13.21 Einar Kvande

– Brighton på lørdag blir en lignende test. De er også veldig fysisk tøffe, så vi må gjøre det samme som vi gjorde mot Stoke, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

– Vi må fortsette slik som dette. I Premier League er det viktig å vise fremgang i hver eneste kamp. Vi skal ta et steg om gangen, fortsetter målvakten.

Jürgen Klopp gjorde seks endringer på laget foran kampen i Stoke, og 3-0 seieren understreket derfor bredden i troppen som tyskeren nå råder over.

– Vi er inne i en travel periode, og trenger alle spillerne. Det er slik manageren ønsker at det skal være. Han stoler på oss alle, og den eneste måten å bevare den tilliten på er ved å prestere ute på banen. I de to siste kampene har vi gjort det. Vi var uheldige som ikke vant hjemme mot Chelsea, men mot Stoke var vi tilbake på seiersporet.

– Alle spillerne er klare til innsats når manageren setter dem innpå. Alle er fokuserte hele tiden. Vi skal spille mange kamper nå, med Champions League denne sesongen, så vi trenger den store troppen.

Jubilerte i Stoke

Kampen i Stoke var Mignolets kamp nummer 400 som profesjonell fotballspiller. Da passet det bra at han også fikk være Liverpools kaptein mens Jordan Henderson og James Milner satt på innbytterbenken.

– Det betyr mye for meg å bære kapteinsbindet. Jeg representerer en utrolig stor klubb. Det å gå ut på banen som kaptein og lede laget til seier gir deg en god følelse.

– Dette var min kamp nummer 400 som profesjonell fotballspiller, og andre gang jeg var lagets kaptein, så det å vinne 3-0 og unngå baklengsmål er noe jeg personlig er veldig godt fornøyd med.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]