Buvac var rasende på Achterberg

Assistent-manager Zeljko Buvac ga keepertrener John Achterberg skylden for at Adam Lallana ikke ble satt innpå tidligere i 1-1 kampen mot Chelsea.

27. nov 2017 kl 11.22 Einar Kvande

SENT BYTTE
SENT BYTTE  Adam Lallana kom ikke på banen før det var spilt 89 minutter mot Chelsea. Jürgen Klopp og Zeljko Buvac ønsket å gjøre byttet hele seks minutter tidligere.

Chelsea utlignet samtidig som Liverpool en stund hadde prøvd å få sette inn Adam Lallana i sluttminuttene av lørdagens kamp på Anfield. Jürgen Klopp ønsket å legge om til fem mann i forsvar, og Liverpool-manageren klandret etter kampen dommer Michael Oliver for at han ikke fikk sette innpå Lallana tidligere.

Åpen krangel

Nå kommer det imidlertid frem at Liverpool-ledelsen ble spurt hele seks ganger om de ønsket å gjøre byttet, uten at noe skjedde. Paul Joyce i The Times skriver at dette førte til en åpen krangel blant Liverpool-staben.

Joyce skriver at fjerdedommer Craig Pawson gjentatte ganger spurte Liverpools stab om de ønsket å sette innpå Lallana. Det oppstod en misforståelse som førte til at assistent-manager Zeljo Buvac hisset seg kraftig opp.

– Buvac var rasende på keepertrener John Achterberg fordi han ikke klarte å få Lallana ut på banen tidligere, skriver Joyce.

– Og Buvac eksploderte på nytt da Chelsea utlignet to minutter senere, og nektet da å snakke mer med Achterberg, som har ansvaret for å kommunisere med fjerdedommeren i forbindelse med bytter, opplyser The Times-journalisten.