Can vil være i troppen mot Stoke

Emre Can er blitt kvitt skaden som holdt ham ute av kampen mot Chelsea. Dejan Lovren er heller ikke langt unna en retur etter skade.

28. nov 2017 kl 14.54 Einar Kvande

Emre Can vil være tilbake i Liverpools tropp til kampen mot Stoke onsdag kveld. Dejan Lovren kan også fortsatt rekke kampen på Bet365 Stadium.

– Dejan vil heller ikke være langt unna å rekke kampen. Det er ingen stor skade. Det er bare en liten hevelse, men vi må finne ut eksakt hva problemet er. Han vil forsøke å løpe om noen minutter. Jeg snakket med ham for bare noen sekunder siden, fortalte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Emre er tilbake. Han hadde ikke noen stor skade, men det var nok til at han ikke klarte å spille vår forrige kamp. Han er tilbake, og er helt sikkert i troppen.

Ønsker å utnytte troppen

Klopp gjorde fem forandringer på laget foran kampen mot Chelsea på lørdag, og bestemte seg for å sette spillere som Roberto Firmino og Sadio Mané på benken.

– Det virket mest fornuftig. Vi hviler ikke, men benytter andre spillere. Det at vi benytter andre spillere innebærer at noen spillere får seg en pust i bakken, men det var ikke spesielt med tanke på denne kampen mot Stoke.

–I forrige kamp tenkte vi kanskje at disse spillerne hadde godt av en pause. Det handlet om at vi trengte friske bein mot Chelsea, og det var det vi ønsket å ha ute på banen. Jeg synes det fungerte ganske bra.

– Det er et veldig viktig tegn å gi troppen fra min side. Jeg må vise at jeg har tillit til alle guttene. Det var også veldig viktig for meg at guttene viste at de er 100% klare, så det var bra. Veldig bra. Vi kommer trolig til å gjøre en eller to endringer i forhold til forrige kamp i vår neste kamp også, men kanskje ikke til kampen deretter. Vi får se hvordan vi håndterer dette.

– Alt avhenger av hvilket inntrykk jeg får under kampene, og under treningsøktene. Vi vil ta avgjørelsene ut fra det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]