Coutinho bekrefter at han er 100% skadefri

– Dessverre kunne jeg ikke spille for Liverpool i de tre siste kampene, sier brasilianeren.

12. nov 2017 kl 20.26 Einar Kvande

Philippe Coutinho bekrefter til Liverpool Echo at han er 100% skadefri, og klar til å spille for Brasil mot England på tirsdag.

Lokalavisen på Merseyside forventer at midtbanespilleren kommer til å starte kampen mot England på Wembley, etter at han satt på benken gjennom hele kampen da Brasil slo Japan 3-1 på fredag.

– Dessverre kunne jeg ikke spille for Liverpool i de tre siste kampene på grunn av skade. Nå føler jeg meg 100% skadefri. Jeg har kommet til hektene igjen, og jeg er i god form og tilgjengelig for spill mot England, sier Coutinho.

– Fotballen har vært veldig generøs mot meg

– Jeg ønsker aldri å gå glipp av noen av Brasils kamper. Jeg ser det som en ære å bære landslagsdrakta så ofte som jeg kan.

– England blir vår første europeiske motstander under Tite. Vi ser frem til å kjempe mot dem. De har mange kvalitetsspillere som opererer i en toppliga som Premier League. Det vil uten tvil bli en vanskelig kamp.

– Jeg jobber hardere og hardere for hver dag som går, for å bli en bedre fotballspiller. Det er takket være fotballen at jeg bor i England i dag. Det er takket være fotballen at jeg er i stand til å brødfø familien min. Fotballen har vært veldig generøs mot meg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]