– Coutinho har vært profesjonell

Luis Suarez uttaler seg om overgangssagaen rundt Philippe Coutinho.

8. nov 2017 kl 09.51 Einar Kvande

Luis Suarez mener at Philippe Coutinho ville blitt en nyttig spiller for Barcelona, og ser ikke bort fra at de to fortsatt kan bli lagkamerater hos katalanerne.

Coutinho la inn en transfersøknad i august, i et forsøk på å tvinge frem en overgang fra Liverpool til Barcelona. Men Liverpool FC nektet som kjent å selge brasilianeren, og takket nei til tre høyre bud fra Barca.

Liverpool Echo hevder at Liverpool FC også kommer til å avslå alle bud fra Barcelona i januar, men rapporter fra Spania kan tyde på at Barcelona vil vente til etter denne sesongen før de gjør nye fremstøt mot Liverpool.

Har ambisjoner

– Coutinho har mye å tilføre Barcelona. Jeg kjenner ham som person og som spiller, for jeg har spilt sammen med ham. Men alle vet hva Coutinho kan bidra med. Han er en fotballspiller som spiller på et meget høyt nivå, sier Luis Suarez til Mundo Deportivo.

– Coutinho ønsket tydeligvis en overgang til Barcelona, for han er en spiller med ambisjoner, og alle spillere ønsker å spille for Barcelona, fortsetter den tidligere Liverpool-spissen.

– Han gikk gjennom en vanskelig og veldig komplisert prosess, men som den profesjonelle spilleren han er fortsatte han å vise hvilken god spiller han er, og hvilke personlige kvaliteter han har.

– Selv om han forsøkte å forlate Liverpool, fortsatte han å hjelpe laget og jobbe for dem. Han viser at han er en profesjonell spiller som har ambisjoner om å ta ytterligere et steg, avslutter Suarez.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]