Mignolet mener det er mulig å ta innpå City

Liverpool ligger 12 poeng bak Manchester City etter 11 ligarunder. Likevel mener Simon Mignolet at det er mulig å nærme seg de lyseblå.

9. nov 2017 kl 08.54 Einar Kvande

Manchester City har vært suverene denne høsten, og har bare avgitt to poeng på de første elleve serierundene. Liverpool-keeper Simon Mignolet tror imidlertid at også City kan få en dårlig periode.

– City gjør det veldig bra akkurat nå. De har masse kvalitet i troppen. Men en Premier League-sesong er lang, og det gjenstår fortsatt mange kamper, poengterer Mignolet til Sky Sports.

Manchester City står med 31 poeng etter 11 kamper, noe som er tolv mer enn Liverpool på femteplass har sanket. Mignolet tror imidlertid at det tøffe vinterprogrammet blir nøkkelen.

– Etter seieren over West Ham nærmet vi oss de andre topplagene.

– Det er opp til oss å bli utfordrere til ligatittelen, og det vil vi forsøke å bli.

Mignolet fikk mye kritikk etter Liverpools tap for Tottenham på Wembley, men etter det har de røde vunnet de to Premier League-kampene som har vært spilt, og de har scoret sju mål og sluppet inn bare ett.

– Vi hadde diskusjon alle sammen, og jeg synes vi har respondert bra.

Får en ny landskamp

Mignolet er for tiden med det belgiske landslaget, og det ser ut til at han kommer til å få spilletid i minst en av de kommende privatlandskampene mot Mexico og Japan.

Dette kommer like etter at 29-åringen fikk oppleve å være Liverpools kaptein mot West Ham.

– Jeg ble overrasket. Jeg fikk vite det først en time før kampen. Det var selvsagt hyggelig. Leser du listen med Liverpool-kapteiner blir du stolt. Det var en stor opplevelse.

– Jeg er også den eneste fra Beliga som har vært kaptein for Liverpool. Heldigvis brakte det lykke, i og med at vi vant kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]