Det er mulig Gini klarer å trosse smertene og spille mot West Ham

Jürgen Klopp utelukker ikke at Georginio Wijnaldum og Dejan Lovren kan bli involvert mot West Ham.

3. nov 2017 kl 16.40 Einar Kvande

Wijnaldum hinket av banen tidlig i kampen mot Maribor på onsdag, etter å ha fått en ankelskade, mens Lovren fikk en lårskade i oppvarmingen før Huddersfield-kampen sist helg. Philippe Coutinho er imidlertid ikke i stand til å spille mot The Hammers, på grunn av sin lyskeskade.

– Phil er ikke tilgjengelig. De andre kan rekke kampen. Jeg er ikke sikker når det gjelder Gini. Vi må se det an litt. Det er smertefullt, men kanskje klarer han å trosse smertene. Vi må bare vente og se, sa Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Dejan skal gjennom en klareringsøkt i dag. Vi vet at vi i uker som dette må vente til siste sekund med å se hvem som kan være med i troppen og i startoppstillingen.

Lallana tilbake i full trening i neste uke

Klopp kom også med en oppdatering på tilstanden til Adam Lallana, som fikk en lårskade like før sesongen startet.

– Adam nærmer seg et comeback, men har ikke trent med laget ennå. Han vil starte å trene med laget i neste uke, noe som er bra. Forhåpentligvis vil han være tilgjengelig for spill igjen når han har fått to skikkelige treningsuker på baken. Det tror jeg, avslutter manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]