GLEDER SEG  Joe Gomez er klar for å representere England mot Tyskland og Brasil.

– Det kom som en overraskelse

Joe Gomez innrømmer at han ikke forventet å komme med i troppen til det engelske landslaget til privatlandskampene mot Brasil og Tyskland.

– Det har selvsagt vært en drøm for meg helt siden guttedagene å representere landet mitt på seniornivå, siteres Gomez av Daily Mail.

– Men det kom som en overraskelse. Jeg forventet ikke å komme med i troppen nå. Det var gode nyheter for meg og min familie, og alle de som står meg nær. Det er en drøm som går i oppfyllelse, egentlig.

– Jeg må bare ha tro på meg selv. Det er en balansegang mellom å kjenne mine styrker og samtidig forsøke å lære noe nytt. Jeg må se fremover. Jeg forstår at jeg fortsatt er en ung spiller som har mye å lære.

– Det satser jeg også på å gjøre. Jeg jobber fortsatt for å få spilletid, samtidig som jeg forsøker å vise meg frem og vise mine kvaliteter.

– Jeg er bare takknemlig for muligheten jeg har fått ved å bli tatt ut i denne troppen, for jeg er klar over at noe slikt som dette ikke kan tas for gitt. Jeg vet hvor mange som forsøker å få denne muligheten, og hvor mange år det tar å få den. Jeg er takknemlig for å være med.

Har fått mye spilletid denne sesongen

Gomez har tidligere jobbet sammen med landslagssjef Gareth Southgate på U21-landslaget.  Det var med U21-landslaget han fikk sin alvorlige kneskade i oktober 2015, som førte til et avbrekk fra fotballen på hele 15 måneder. Forrige sesong fikk han bare tre førstelagskamper.

– Det har vært bra for meg å få spille så mange førstelagskamper denne sesongen, og jeg nyter å spille fast på laget, sier den tidligere Charlton-forsvareren.

– Jeg har spilt sideback, som er en av et par posisjoner som jeg liker å spille i. Det har vært bra. Vi har en offensiv spillestil, hvor vi presser hardt. Vi har selvsagt et offensivt lag, og derfor får jeg ofte en mer defensiv rolle.

– Nå forsøker jeg bare å fokusere på rollen min på landslaget, hva nå det blir, og forsøker å lære av Gareth og alle trenerne, slik at jeg kan venne meg til landslagets spillestil.

Det er ikke hvilken som helst motstand England møter i disse to privatlandskampene. Tyskland og Brasil er to av de beste landslagene i verden.

– Det blir veldig spesielt. Alle vet hvor gode disse lagene er. Men samtidig er det en mulighet for oss til å vise at vi kan konkurere med dem på dette nivået, som en oppkjøring til VM. Vi vil forsøke å oppnå så gode resultater som mulig i disse privatlandskampene, slik at vi kan finne ut hvor godt laget vårt kan være. Vi vet det blir vanskelige kamper, men det er vi forberedt på.

Del

Joe Gomez

03.01.2018 11:52

Joe Gomez:– Kjøpet av Van Dijk viser hvilken manager vi har

Unggutten tror han kan lære mye av Virgil van Dijk.

13.12.2017 20:28

Derfor gjør Klopp seks endringer

Manageren forklarer laguttaket mot West Bromwich, som blant annet inkluderer et keeperbytte.

12.12.2017 20:12

Joe Gomez er i knallformFra skadehelvete til børstopp

Da Joe Gomez storspilte i Merseyside-derbyet på søndag fikk vi det endelige beviset på at korsbåndskaden ikke hemmer ham lenger.

England

15.11.2017 07:25

- Dette var spesielt for meg

Lovordene haglet etter at Joe Gomez tok luven av Brasils stjernerekke på Wembley.

14.11.2017 16:54

– Gomez starter mot Brasil

Det blir trolig to Liverpool-spillere fra start og to på benken på Wembley i kveld.

14.11.2017 13:44

England møter Italia og Nederland i mars

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 14:55

Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

+
21.01.2018 kl 14:46

Scorer oftere enn alle

Mohamed Salah har denne sesongen scoret hyppigere enn noen av Liverpools tidligere spisser i Premier League-perioden.

+
21.01.2018 kl 14:20

– Før hadde klubben en rød tråd - nå er det lapskaus

Men det er bedring å spore for waliserne med en ny manager på plass.

+
21.01.2018 kl 12:26

– En veldig god beslutning å låne ut Grujic

Jürgen Klopp tror både Marko Grujic og Liverpool vil tjene på låneoppholdet.

+