– Det var hardt arbeid

Jürgen Klopp mente at Liverpool kunne ha gjort det lettere for seg selv, i en tøff og vanskelig kamp. Uttalte seg om situasjon med Mignolet, om Mané og om Solanke.

30. nov 2017 kl 00.24 Torbjørn Flatin

- Det var hardt arbeid, men det er slik fotballen skal være. Ikke minst når du reiser til plasser som Stoke, slik at det var ingen overraskelse, summerte Jürgen Klopp etter 3-0 seieren på Britannia Stadium.

- Vi kunne ha gjort det lettere for oss selv, hvis vi hadde utnyttet to store sjanser skapt etter briljant spill. Når vi ikke gjorde det behøvde vi litt flaks i situasjonen da Simon Mignolet fikk gult kort.

- Jeg synes ikke det var et rødt kort, men det er klart at de kunne ha scoret i den situasjonen og deretter var frisparket fra Shaqiri en virkelig trussel.

- I 2.omgang var det mer åpent, men vi kunne ha klarert bedre i enkelte situasjoner og vært litt kjøligere i andre. Atmosfæren var der og Crouchy i tillegg, som betyr at det er vanskelig å forsvare innleggene på en ren måte.

- Deretter gjorde vi to bytter og kunne avgjøre kampen. To fantastiske mål, glimrende spill – spesielt den andre scoringen og den tredje var etter en fin kontring og en pen avslutning.

- Alt i alt var det fullt fortjent, men det var som sagt hardt arbeid og det har jeg ikke noe problem med.

Mané og Solanke

- Han er veldig viktig for oss, svarte Klopp om Sadio Mané. – Han behøver å finne rytmen nå. Han var i perfekt rytme så ble det stopp, deretter i god rytme og stopp. Nå behøver han litt tid, men det er ikke noe problem. Vi vet hvor god han kan være en mot en hvis han er i «click-moment», og han kan også score mål.

- Han skulle ha scoret, kommenterte manageren om Dominic Solanke som spilte sin første kamp fra start i Premier League. – En fantastisk gutt, jeg er veldig glad for at jeg kunne gi ham denne sjansen. Han kan bli bedre i så godt som alt, men han er allerede en god spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]