– Dette fortjente de

Klopp om landslagsuttakene av Joe Gomez og Alberto Moreno.

3. nov 2017 kl 20.02 Einar Kvande

Joe Gomez og Alberto Moreno kom noe uventet med i landslagstroppene til henholdsvis England og Spania. Det gleder Jürgen Klopp, som dog var kritisk til at Alex Oxlade-Chamberlain og Daniel Sturridge ble vraket av landslagssjef Gareth Southgate.

– Joe fortjente dette. Han er en vidunderlig ung spiller, som har tatt store steg de siste ukene. Han er klar for dette. Det er ikke noe problem for ham, sa Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– For Alberto var dette veldig hyggelig. Han fortjente det også, la han raskt til.

– Det er ganske vanskelig å komme med på det spanske landslaget. De har ikke mange svakheter, og ingen store problemer på venstreback.

– De har tydeligvis sett ham spille. Han har vært veldig stabil så langt denne sesongen. Det er hyggelig. Veldig hyggelig.

Kritisk til Southgate

Klopp var imidlertid ikke fornøyd med at Sturridge og Oxlade-Chamberlain var utelatt fra England-troppen.

– Vi fikk høre om uttaket av Alberto i formiddag, og Joe Gomez hørte vi om allerede i går. Vi var veldig glade, men samtidig kom ikke Daniel Sturridge og Oxlade-Chamberlain med, så vi kan ikke feire.

– Det er ikke vi som avgjør dette, men dersom Gareth Southgate hadde sett våre siste kamper tror jeg han hadde tatt med alle tre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]