Se video:Drømmescoring av Rhian Brewster

17-årige Rhian Brewster fikk fulltreff i mini-derbyet, da Liverpool vant 4-0. Det ble også 5-1 seier for Liverpool U18.

18. nov 2017 kl 22.16 Torbjørn Flatin

Liverpool knuste Everton i kvelden mini-derby på Prenton Park, til tross for at de blå hadde spillere som Muhamed Besic og Nikola Vlasic på sitt lag.

Ved pause stod det 2-0, etter at Herbie Kane først kontant omsatte et flatt overlegg fra Harry Wilson og kaptein Corey Whelan så stanget inn en corner fra Wilson ved bakre stolpe.

Tidlig i 2.omgang kom kampens høydepunkt, da Rhian Brewster tok et langt overlegg fra venstre på hel volley og banket ballen inn i motsatt nettvegg. Innbytter Yan Dhanda fastsatte sluttresultatet da han gikk alene fra midtbanen og banket ballen forbi gjestenes keeper, og som også var en flott scoring.

Danny Ings spilte igjen hele kampen for U23.

Liverpool: Grabara, Flanagan, Whelan, Jones, Juanma (Johnston 89), Virtue, Kane, Wilson, Brewster (Dhanda 67), Ings, Wilson (Adekanye 81)

Liverpool U18 vant 5-1 borte mot Middlesbrough tidligere på dagen, kunne kaptein Curtis Jones bekrefte på twitter. Jones scoret selv to av målene.

De tre øvrige målene ble scoret av Rafael Camacho, Liam Miller og Paul Glatzel.

Liverpool:Jaros, Sharif, Lewis (Larouci), R Williams, Glennon, Clayton, Dixon-Bonner, Tagseth, Millar (Glatzel), Jones (McAuley), Camacho.