Emre Can sier han holder alle muligheter åpne

Kontrakten til Liverpools midtbanespiller løper ut etter denne sesongen, men tyskeren sier han kun konsentrerer seg om å spille for de helrøde.

30. nov 2017 kl 18.51 Torbjørn Flatin

Juventus er favoritter til å sikre seg Emre Can foran neste sesong, etter at 23-åringen vil kunne skrive en foreløpig avtale med andre klubber i januar. Hans nåværende kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen.

Ifølge Can selv dreier det seg ikke om penger. Tidligere rapporter har fortalt at Liverpool nekter å godta et krav om innlagts salgsklausul angående det forlangende som Emre Can skal ha kommet med via hans representanter.

- Hvorfor spør dere meg om dette? Det jeg konsentrerer meg om nå er denne sesongen, og jeg lar min agent håndtere alt annet, uttalte hovedpersonen til Liverpool Echo etter kampen mot Stoke i går.

- Det eneste jeg vil si er at dette dreier seg ikke om penger.

- Ja, det kan jeg, svarte Can videre på spørsmål som han kan komme til å signere en avtale med en annen klubb i januar.

- I morgen kan jeg imidlertid også komme til å signere for Liverpool.

- Vi får vente å se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]