– En stor ære

Slik beskriver Simon Mignolet det å få være Liverpools kaptein mot West Ham.

6. nov 2017 kl 09.22 Einar Kvande

Verken James Milner eller en skadet Jordan Henderson var aktuelle for Liverpools startoppstilling mot West Ham, og dermed måtte Jürgen Klopp utpeke en ny kaptein foran kampen. Valget falt på keeper Simon Mignolet.

– Jeg fikk ikke vite det før en time før avspark, da vi kom inn i garderoben. Jeg ble litt overrasket, innrømmer Mignolet overfor Liverpoolfc.com.

– Det er en stor ære. Jeg har nesten ikke forstått det ennå. Dette er noe jeg har drømt om siden jeg var guttunge; Å være kaptein for et Premier League-lag. Å få oppleve dette som Liverpool-spiller var utrolig.

– Jeg er veldig stolt, og klarer nesten ikke å sette ord på det jeg føler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]