Får fri helt til fredag

Flere av Liverpools spillere som ikke er opptatt med landslagsfotball vil få fri mesteparten av denne uken.

6. nov 2017 kl 14.07 Einar Kvande

Jürgen Klopp vil gi flere av sine spillere fri denne uken. Selv setter Liverpool-manageren kursen mot Sør-Afrika. Det melder Liverpool Echo.

Førstelagsspillerne som ikke er opptatt med landslagsfotball vil ikke være tilbake på Melwood før på fredag, da Klopp ønsker at de skal lade batteriene foran et hektisk vinterprogram.

Mohamed Salah, Loris Karius, Ragnar Klavan, Joël Matip, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Daniel Sturridge er blant spillerne som vil få noen velfortjente feriedager.

Spillerne har imidlertid fått et personlig trenings- og rehabiliteringsprogram som de skal følge mens de har fri. Dette er satt opp av fitnesstrener Andreas Konrmayer og fysioterapeut Matt Konopinski. En individuell diett er også satt opp av ernæringsekspert Mona Nemmer.

Selv reiser Klopp på en kort ferie til Sør-Afrika, hvor han skal være med på en tilstelning i Cape Town på onsdag. Klopp returnerer til Merseyside før Sadio Manés Senegal møter Sør-Afrika i en viktig VM-kvalifiseringskamp i Polokwane, så han vil ikke være tilstede på den kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]