Håper at Liverpool skal holde nullen for tredje kamp på rad

Simon Mignolet håper at Liverpool skal følge opp gode resultater mot Huddersfield og Maribor med enda en seier på London Stadium.

3. nov 2017 kl 21.57 Einar Kvande

Mignolet husker med gru sist Liverpool besøkte London, da de røde tapte 4-1 for Tottenham på Wembley. Men etter å ha vunnet 3-0 i de to siste kampene er selvtilliten tilbake i Liverpool-troppen.

– Etter Tottenham-kampen visste vi at vi måtte slå tilbake, og den beste måten å gjøre det på er ved å levere gode prestasjoner. Du kan snakke om det, noe vi også gjorde på Melwood og på trening, for å korrigere det som skjedde på Wembley, men til syvende og sist må du levere varene ute på banen, og så langt har vi gjort det, uttaler Liverpools førstekeeper til Liverpoolfc.com.

– Etter et skuffende resultat på Wembley har vi vunnet 3-0 to ganger. Nå har vi en kamp til før landslagspausen, og deretter har vi en lang rekke kamper utover vinteren, så vi må avslutte denne perioden positivt med en seier, sier Mignolet om West Ham-kampen.

– Klarer vi det vil vi være i god form og i god posisjon foran den lange rekken med kamper hvor alt kan skje.

To like kamper

Både Huddersfield og Maribor klarte å frustrere Liverpool i 45 minutter, men så klarte Liverpool å få hull på byllen.

– Huddersfield og Maribor var to veldig like kamper. Vi møtte to lag som forsøkte å forsvare seg, og som la seg bakpå og gjorde det vanskelig for oss å bryte dem ned. Du må være tålmodig, fortsette å spille fotball inntil det rette øyeblikket kommer, og det gjorde vi. Men samtidig måtte vi sørge for at vi var godt organiserte, slik at vi ikke slapp til kontringer eller dødballer.

– To kamper, ingen baklengsmål og seks mål er positivt. Vi må fortsette slik. Vi må fortsette å gjøre de samme tingene som vi gjorde i de to kampene, og forsøke å gjøre det enda bedre. Det er alltid målet. Vi kan fortsatt forbedre oss.

Forventer en vanskelig kamp

West Ham ligger på 16.plass i Premier League foran kampen i morgen.

– West Ham blir en helt annen utfordring. De er ikke i sin beste form, og har slitt litt. Derfor er de kanskje et farlig lag, for de ønsker virkelig å ta tre poeng på hjemmebane, og det er aldri enkelt mot West Ham på bortebane.

– Jeg er sikker på at de blir vanskelige å slå, for de vil også forsvare seg med livet som innsats. Det blir nok en kamp hvor vi må skape mange sjanser, og samtidig sørge for at vi ikke gir dem rom i vår ende, slik at West Ham kan skape de sjansene de ønsker seg.

– Jeg mener vi er i god form. vi ønsker å reise til London og avslutte denne perioden på en god måte, med en ny seier.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]