– Han er motoren i laget

Jürgen Klopp tror det snart vil løsne for Roberto Firmino foran mål.

21. nov 2017 kl 12.43 Arild Skjæveland

Roberto Firmino har scoret sju mål denne sesongen, men har ikke funnet veien til nettmaskene i de siste tre kampene. Det til tross for at laget har scoret til sammen 10 mål, og brasilianeren har vært av banens beste hver gang.

Det bekymrer ikke Jürgen Klopp.

– For en spiller! Hva kan jeg si? Dersom han mister ballen, kjemper han for å vinne den tilbake. Dersom han mister den, kjemper han igjen. Han ser ut til å være motoren i laget. I kampen mot Southampton så scoret han ikke, men skyter, keeper redder og Phil scorer. Men han er involvert i kampene, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Tror det vil løsne

Klopp er veldig begeistret for Liverpools nummer 9, og tror det vil løsne også foran mål.

– Jeg liker hvordan publikum setter pris på det. Det er fint å se, og han fortjener det. Han jobber så hardt. De jobber alle hardt, men som spiss tenker du alltid at du bør score i tillegg, og det vil han utvilsomt gjøre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]