– Han er som James Milner

Steven Gerrard forklarer bruken av Edvard S. Tagseth som vingback.

2. nov 2017 kl 12.59 Arild Skjæveland

Da Liverpool U19 slo Maribor 3-0 på Prenton Park i går, var det med Edvard Sandvik Tagseth i en vingbackrolle på venstresiden.

– Du kan bruke «Eddie» overalt. Han er den type spiller og karakter, sier Gerrard til Liverpoolfc.com.

– Han er som James Milner. Du kan bruke ham overalt på banen, og vet akkurat hva du får. En fantastisk spiller og en fantastisk proff. Han vil jobbe, holde på ballen, og kan skape sjanser, sier U18-sjefen.

IMPONERT:
IMPONERT:  Steven Gerrard er imponert over Edvard S. Tagseth.

– Jeg er veldig fornøyd med «Eddie». Han spilt i en ny posisjon for oss, og innfridde.

Skal spørre Klopp veldig fint

U18 manager Steven Gerrard har blitt veldig imponert over det Rhian Brewster viste i U17 VM i India.

– Han har hatt det fantastisk de siste ukene, og fortjener en liten pust i bakken før han er klar igjen. Men gruppen trenger Rhian Brewster. Han er en topp spiller, og vi gleder oss til å få han tilbake, sier U18-sjefen til Liverpool Echo.

Han håper at han kan ha både Brewster og Ben Woodburn med når FA Youth Cup sparkes i gang.

– Han er Neil Critchley sin spiller, ikke min, selv om han fortsatt er ung nok til å falle inn i denne aldersgruppen. Forhåpentligvis vil han være tilgjengelig for Youth Cup når den trekningen er gjort. Jeg kommer til å spørre Jürgen veldig fint om å få bruke Ben Woodburn og Rhian, sier Gerrard.

Gerrard har råd til den unge spissen.

– Han er utvilsomt god nok til å spille for U23. Dersom han har drømmer og mål om å spille på høyere nivå enn det, så må han spille på et jevnt høyt nivå, og score mange mål. Det er slik managere legger merke til deg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]