– Han har imponert hver gang han har fått sjansen

Jürgen Klopp er fornøyd med det Alex Oxlade-Chamberlain har vist så langt.

1. nov 2017 kl 12.24 Arild Skjæveland

Alex Oxlade-Chamberlain har kun startet én kamp siden overgangen fra Arsenal like før overgangsvinduet stengt i august. Manageren er fornøyd med det han har vist når han har kommet inn fra benken.

– Han har vist klassen sin hver eneste gang han har fått sjansen på banen, og kampen i helgen var enda et eksempel på det. Han er som dynamitt når han kommer inn, sier Jürgen Klopp i siste utgave av This Is Anfield.

– Han prøver alltid å skape noe og angripe. Disse kampene hans kommer etter hvor bra innstilling han har på trening på Melwood. Han er av høyeste kvalitet på alt han gjør. Noen ganger tror jeg han er den siste som innser det selv, sier Klopp videre.

Sjansen fra start vil komme

Selv med skader på spillere som Sadio Mané, Adam Lallana, Philippe Coutinho og Gini Wijnaldum, har Oxlade-Chamberlain blitt plassert på benken i sine første måneder i klubben. Det har blitt 10 innhopp hittil.

– Jeg er sikker på at han ønsker flere sjanser fra start, og han vil selvsagt få sjansen sin. Han er veldig tidlig i sitt liv i Liverpool, men slik verden er i 2017, tillater en ikke tålmodighet. Han gjør alt rett for øyeblikket, og på grunn av det vet jeg at han kommer til å bli en suksess for oss, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]