Har det ikke travelt med å få Clyne tilbake i spill

Jürgen Klopp er fornøyd med alternativene han har i Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold.

4. nov 2017 kl 00.47 Einar Kvande

Jürgen Klopp hyller Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold for måten de har erstattet ryggskadede Nathaniel Clyne på.

Clyne, som bare gikk glipp av en Premier League-kamp forrige sesong, har ikke spilt en eneste kamp denne sesongen på grunn av ryggproblemer. Og etter å ha fått et tilbakefall er han ikke noe nærmere ett comeback nå enn han var i sommer.

I Clynes fravær har Gomez og Alexander-Arnold byttet på å spille høyreback. Gomez var utmerket mot Huddersfield forrige helg, mens Alexander-Arnold imponerte mot Maribor i midtuken.

Intet tidsskjema

Liverpool Echo spurte Klopp om han har noe tidskjema i forhold til et comeback for Clyne.

–Nei. Vi kan ikke forhaste oss. Han er her.

– Han var i en god forfatning. Han kunne løpe med høy intensitet, og slike ting. Men muskelen fikk en liten reaksjon. Det var ikke en skikkelig skade, og vanligvis vil du ikke engang tenke på det med en sunn og godt trent spiller. Men i hans tilfelle var dette et nytt signal fra ryggen om at ting ikke er som de skal være. Vi tok ham ut av trening, og dette var noen steg tilbake igjen for ham.

Gomez mot West Ham

Echo forventer at det blir Joe Gomez som spiller høyreback mot West Ham på London Stadium.

– Joe og Trent har gjort det veldig bra, uttaler Klopp.

– De har forbedret seg mye, begge to, i ulike kamper. Det er grunnen til at vi ikke trenger å presse Clyne i den situasjonen han befinner seg.

– Det er fantastisk, og bra for dem at de ikke må spille alle kampene, for det ville ikke ha vært mulig. Joe ville kanskje hatt en større mulighet til det enn Trent, men selv for Joe er det bra at han ikke trenger å spille alle kampene.

– En normal rytme med en kamp om uken er bra for en fotballspiller. Måten de har prestert på så langt i denne posisjoen har vært til stor hjelp for oss alle, avslutter Liverpool-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]