– Har han glemt juleprogrammet forrige sesong?

Jürgen Klopp forstår Contes frustrasjon, men minner sin kollega om at Chelsea var det heldige laget forrige sesong.

25. nov 2017 kl 12.54 Arild Skjæveland

Antonio Conte er veldig irritert over terminlisten, og at laget hans må spille på Anfield lørdag kveld, etter å ha spilt bortekamp i Aserbajdsjan onsdag kveld. Chelsea landet i London torsdag morgen, trente som vanlig fredag, og reiste videre til Merseyside samme kveld.

Jürgen Klopp har selv ytret frustrasjon over kampprogrammet, og spesielt rundt nyttår forrige sesong. Denne sesongen kommer det til å bli slik igjen, med Leicester 30. desember og Burnley 1. januar.

Da er det Chelsea som spiller 30. desember og 3. januar. Klopp vil minne sin kollega på at Chelsea var heldigst av alle forrige sesong.

– Jeg forstår hva Antonio snakker om, og har hørt om det, men kanskje han har glemt at de hadde det beste juleprogrammet forrige sesong? Alle spilte annenhver dag, mens de hadde 12 dager på seg til å spille tre kamper. De har en lik situasjon i år, og jeg vet ikke hvordan Premier League kan forklare det, sier Klopp til Liverpool Echo.

Tror ikke det vil ha betydning

Klopp tror ikke Chelsea vil ha kampen fra Baku i beina på Anfield i kveld.

– Nå har de en dag mindre hvile. Jeg synes restitusjon er veldig viktig for et lag, og han har rett - det er vanskelig. Men det vil ikke ha noen betydning for denne kampen. Kanskje i den neste kampen igjen, det er mulig.

– Det er allerede tilbake. De flydde tilbake til London og har hatt to dager på seg. Det er en vanlig situasjon. Tre dager mellom kamper er aldri et problem. To dager er et stort problem, men ingen vil høre om det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]