Involvert i scoring hvert 80. minutt

Philippe Coutinho leverer når han er på banen.

20. nov 2017 kl 10.14 Arild Skjæveland

Etter Mohamed Salahs utrolige start på sesongen, med 14 mål på 18 kamper, har han stjålet alle overskriftene. En annen som leverer gode tall denne sesongen er Philippe Coutinho.

Ryggskade og problemer med lysken har gjort at han har mistet nesten halvparten av kampene denne høsten, men de gangene brasilianeren har vært på banen har han vært involvert i mål.

725 minutter på banen

Det første Anfield-publikummet fikk se av Coutinho denne sesongen, var da han kom inn det siste kvarteret hjemme mot Sevilla 13. september.

Etter det har han startet ni kamper for Liverpool denne sesongen. Seks i ligaen, to i Champions League, og i ligacupen mot Leicester da han ble byttet ut til pause.

På disse 10 kampene har han til sammen fått 725 minutter spilletid. Han har scoret fem mål, og levert fire målgivende. Brasilianeren er involvert i scoring hvert 80,5. minutt denne sesongen.

Han opprettholder nesten snittet fra våren forrige sesong. På de ni siste ligakampene hadde Coutinho sju mål og to målgivende, på 646 spilte minutter. Fra 1. april til sesongslutt var han involvert i scoring hvert 71,7 minutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]