– Jeg kranglet ikke med Klopp

Sadio Mané slår tilbake mot påstander om at han havnet i munnhuggeri med Jürgen Klopp etter 1-1 mot Chelsea.

28. nov 2017 kl 08.28 Einar Kvande

Etter kampen viste TV-bildene Mané i diskusjon med manager Klopp ute på gressmatta. Til Sky Sports News sier Liverpool-angriperen at det var en spesifikk situasjon som duoen diskuterte.

– Han ba meg om å spille på høyresiden, og en gang ropte jeg på ballen i posisjonen til nummer ni. Mo var ute på siden min da treneren ropte "Sadio, legg deg ute til høyre". Etter kampen sa jeg til treneren at det hadde vært enklere om du ba Mo om å dra inn i banen, for han var nærmere treneren, forteller innbytter Mané.

– Tonen mellom oss var god etter kampen. Jeg var ikke misfornøyd eller noe slikt. Det var ikke noe problem. Jeg kommuniserte bare med ham og forklarte dette til ham etter kampen, fortsetter senegaleseren.

Likte ikke å sitte på benken

Mange reagerte på at Mané og Roberto Firmino ble henvist til innbytterbenken i denne storkampen. Mané innrømmer da også at det var tungt for ham å se store deler av kampen fra benken.

– Det var ikke enkelt for meg. Det var en vanskelig situasjon, men det er en del av fotballen, og kan skje. Nå er det viktig for meg å slå tilbake. Jeg føler meg i god form.

Liverpool ligger for øyeblikket på sjetteplass i Premier League, og møter Stoke på bortebane i morgen kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]