– Jeg skjønner fortsatt ikke hva som skjedde

Alberto Moreno sliter fortsatt med å forstå hvorfor han ikke fikk spille mer forrige sesong.

10. nov 2017 kl 13.08 Einar Kvande

Alberto Moreno har spilt seg inn på det spanske landslaget igjen, etter godt spill for Liverpool denne sesongen. Men venstrebacken sliter fortsatt med å forstå hvorfor han fikk spille så lite forrige sesong, da han kun var involvert i 12 Premier League-kamper.

– Det har vært merkelig. Klopp kom til klubben, og jeg spilte hele tiden, før jeg forsvant helt i begynnelsen av forrige sesong, uttaler Moreno til Marca.

– Da jeg så en høyrebeint midtbanespiller som Milner på venstrebacken, skjønte jeg at noe var i gjære. Han ga meg ingen forklaring.

– Allerede på sommeren skjønte jeg at sesongen kom til å gå den veien høna sparker, og slik ble det. Jeg klarer ikke å finne noen grunn til at det skjedde.

– Klopp sa at laget spilte bra, og at jeg skulle fortsette å jobbe på trening. Jeg gjorde det, men jeg fikk aldri sjansen.

– Jeg gikk for å prate med ham fem eller seks ganger, men beskjeden var hele tiden den samme. Men ingenting endret seg.

Bedre til å lese spillet

Selv om Moreno forstod lite av det som skjedde forrige sesong, sier han at han har et godt forhold til Klopp.

– Han hjelper meg mye. Han korrigerer meg, og det tror jeg vises på banen. Jeg er en mer moden spiller nå, som klarer å lese spillet bedre defensivt, og jeg er blitt mer konsentrert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]