STORTRIVES:  Sadio Mané forteller at han stortrives i Liverpool.

– Jeg spiller hvor som helst

Sadio Mané stortrives i Liverpool.

Sadio Mané har kun spilt i 10 av Liverpools 18 kamper så langt denne sesongen, og har mistet kamper både med skader og suspensjoner. Etter planen skal han returnere til Melwood på onsdag, og forhåpentligvis kommer meldingen om at hamstringskaden han kjente i landskampen mot Sør-Afrika ikke er alvorlig.

Senegaleseren har blitt intervjuet av Melissa Reddy i Goal.com, og forteller at det er samme for han hvor han spiller, bare han spiller.

– Det betyr ingenting for meg, for jeg har spilt i alle rollene i angrepet. Høyre, venstre, som nummer 10, hengende spiss, eller nummer 9. Uansett er jobben min den samme så lenge jeg er på banen, jeg må være et alternativ, være aggressiv og direkte. Jeg må forsvare, og sørge for at vi spiller hurtigere, sier han til Goal.com.

I sommer kom Mohamed Salah til klubben, og egypteren har spilt flere kamper på høyresiden av angrepet.

– Mo er en strålende fyr, og en fantastisk spiller. Det er fint at han har funnet seg så godt til rette, og vi har mye mer i vente. Vi kommer godt overens, og jeg liker å spille med ham. Vi har et veldig spennende lag, og ønsker å gi klubben suksess.

FUNNET TONEN:  Mohamed Salah og Sadio Mané har funnet tonen på banen.

Ignorerer alt utenfor banen

Reddy skriver at de viktigste tingene for Sadio er fotballen, religion og familien. Han følger nøye med på det som skjer i fotballeuropa, og forteller at kortspillet UNO er en av hans interessert utenfor banen.

Han har vært lite skadet i sin karriere, men forteller at tiden de gangene han er skadet er tøff.

– Dersom jeg har en skade eller er skuffet over et resultat, er det eneste jeg tenker på reaksjonen. Du kan ikke endre det som har skjedd, så du må akseptere det, men du kan kontrollere det neste som skjer, og for meg er det eneste som gjelder å være bedre, sterkere og ha et enda større ønske om suksess.

I januar misset han straffespark da Senegal kunne tatt seg videre til semifinale i Afrikamesterskapet.

– Det var en veldig tung tid for meg. Det var noe av de tøffeste i min karriere. Vi hadde et så godt lag, men en god lagånd og offensiv spillestil. Vi trodde at vi skulle gå hele veien og gjøre folket vårt stolte. Da jeg misset straffesparket ble drømmen knust.

– Jeg skulle ha gjort så mye mer før det kom til straffesparkskonkurranse. Det var følelsesmessig veldig tøft, for landet mitt er viktig for meg, så jeg ville gjort alt for å se mine landsmenn glade.

Stortrives i Liverpool

Mané kom til Liverpool sommeren 2016. Klubben har bygd et bønnerom for ham på Melwood, i tillegg til å ansette en personlig kokk som tar seg av matlagingen hans.

– Fra første dag har klubben vist meg at vi er familie. Dersom du vil ha suksess når du spiller, så må du tenke klart, og det kan du gjøre når du vet at alt er blitt tenkt på. 

– Jeg har et godt forhold med alle utenfor banen, og du kan se at det også vises på banen. Støtten fra supporterne er også viktig. Når du føler deg elsket og at de støtter deg, er det som at du kan oppnå hva som helst.

Hele saken kan leses hos Goal.com.

Del

Sadio Mané

05.01.2018 14:56

Mané er spilleklar til kveldens derby

Sadio Mané har kommet seg på trening etter flyturen.

31.12.2017 13:47

Se videoHjemme hos Sadio Mané

Sadio Mané forteller om sin gode venn Naby Keita.

17.12.2017 15:41

– Salah og Mané må til Ghana før derbyet

Duoen skal etter planen til Ghana på prisutdeling.

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.01.2018 kl 14:41

Salah og Moreno trente

Liverpool har hatt treningøkt hos walisisk andredivisjonsklubb før kveldens kamp.

+
22.01.2018 kl 13:53

Jakter fortsatt sitt første Premier League-mål på bortebane

Gini Wijnaldum har imponerende tall foran egne fans, men på bortebane er det verre.

+
22.01.2018 kl 09:39

Sturridge er ikke med til Swansea

Daniel Sturridge er skadefri, men er ikke med i troppen til kveldens kamp.

+
22.01.2018 kl 08:57

Carvalhal kan stille med sitt beste lag mot Liverpool i kveld

Swansea har kun én mann på skadelisten.

+