Se bildekavalkade:Klavan og Lallana ikke med på trening

Spillerne som var med mot Stoke har restituert seg i dag, mens andre som Philippe Coutinho og Jordan Henderson har startet forberedelsene til lørdagens kamp i Brighton.

30. nov 2017 kl 21.12 Torbjørn Flatin

Liverpool trente i dag i solskinnet på Melwood. Det inkluderte Philippe Coutinho, som trolig vil være den første manageren setter opp på sitt lag mot Brighton lørdag ettermiddag, etter at «Phil» var den eneste av «firerbanen» med Mané, Firmino og Salah som ikke var involvert i år mot Stoke. Kapteinen Jordan Henderson vil nok også forvente å være tilbake på sørkysten.

Andre som var der var Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson, som vil håpe at Klopp etter hvert også gjør en og annen rotering på backene. Marko Grujic og Lazar Markovic var i trening, selv om østeuropeerne virker å være lite aktuelle om dagen.

To som glimret med sitt fravær var Ragnar Klavan og Adam Lallana. Klaven kunne ikke være med mot Stoke som følge av sykdom, mens Klopp antydet at en ny skade for Lallana trolig vil holde midtbanespillerne unna treningsfeltet denne uka.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]