- Klavan skulle ha spilt

Jürgen Klopp bekreftet at det var meningen å ha Ragnar Klavan med fra start mot Stoke. Foretrukket bakre firer med et nederlag.

30. nov 2017 kl 16.51 Torbjørn Flatin

Etter et antatt toppet lag borte mot Sevilla, med Loris Karius i mål, ble det diskusjoner etter at Jürgen Klopp byttet fire utespillere til neste startoppstilling mot Chelsea. I gårsdagens seier mot Stoke var hele seks «nye» spillere med fra avspark, selv om Klopp innrømmet etter kampen at meningen var å ha fem offensive bytter.

- Vi må beskytte spillerne og jeg er glad for de alternativer jeg har. Vi tenkte på forskjellige muligheter. Ragnar Klavan var syk og Dejan Lovren var ikke helt klar, slik at dersom «Raggy» ikke hadde meldt forfall vil det vært han og ikke Dejan i troppen. Nå ble det sistnevnte som likevel startet.

Nå gjorde Lovren en god kamp mot Stoke, og inntrykket er at Gomez, Matip, Lovren og Moreno er den foretrukne bakre fireren til manageren, foran Simon Mignolet, når alle er hundre prosent.

Liverpool har startet med disse fire i sju kamper så langt denne sesongen, og baksmellen på Wembley mot Tottenham er det eneste tapet.

I tillegg er det blitt seire mot Arsenal, Leicester og Stoke i ligaen, og uavgjort hjemme mot Sevilla, i Newcastle og på Anfield mot Manchester United.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]