Klopp fikk se assist av Tagseth

Norske Edvard Tagseth gjorde forarbeidet til Liverpools scoring da U18 spilte 1-1 mot Manchester City, med Jürgen Klopp til stede.

28. nov 2017 kl 23.16 Torbjørn Flatin

Liverpools juniorlag under ledelse av Steven Gerrard var det førende mannskapet før pause denne kjølige tirsdagskvelden på akademiet i Kirkby.

Det ble 1-0 da Edvard Tagseth pent spilte fram Liam Millar, og den kanadiske spissen gjorde ingen feil.

Det var også Edvard som la pasningen da den samme Millar fort kunne fått et straffespark. Det at Liverpool ledet ved pause var full fortjent da de også hadde flere andre gode sjanser.

Kampen snudd etter pause. Simmonds utlignet, etter at City traff tverrliggeren med en sjanse minuttet før.

Det var interessant å registrere at Jürgen Klopp hadde tatt seg tid til å overvære kampen, kvelden før førstelaget skal spille borte mot Stoke i Premier League.