Kommer til Anfield med nesten full tropp

Kun Michy Batshuayi vil miste kampen for blåtrøyene.

24. nov 2017 kl 14.56 Arild Skjæveland

Antonio Conte har i dag holdt sin pressekonferanse. Der fortalte han at han vil ha Victor Moses tilbake i troppen mot Liverpool.

Mest sannsynlig starter spilleren som var på lån på Anfield i 2013-14 sesongen på benken. Den eneste førstelagsspilleren som vil miste kampen for blåtrøyene er Michy Batshuayi, som skadet seg på landslagssamling. Charly Musonda er også ute, men ville trolig ikke blitt involvert uansett.

Om Mohamed Salah

Mye har blitt skrevet om Mohamed Salah før denne kampen. Egypteren møter sin tidligere klubb.

– Jeg kjenner godt til Mohamed Salah. Han spilte flere år i Italia, sa Conte.

– Han er en god spiller, og er veldig farlig. Han har god teknikk, og har veldig høy fart. Han er sterk og god én mot én, i tillegg til å være en god avslutter. Vi må passe på ham, men det gjelder også Sadio Mané, Roberto Firmino, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge. Liverpool har stort potensiale som lag.

Journalistene lurte på hva manageren tenkte om at de hadde solgt Salah til Roma.

– Jeg vet ikke. Det hører fortiden til. Han var veldig ung. Dersom du spør meg om det som skjer nå, eller i fjor, men jeg synes ikke det er rett å svare på det som har skjedd tidligere.

Han så kampen mellom de helrøde og Sevilla på tirsdag, men ville ikke si seg enig med journalisten som omtalte Liverpools forsvar som dårlig.

– I første omgang scorer Liverpool tre mål, og i den andre omgangen var det veldig merkelig av mange grunner. Jeg synes at Liverpool har et veldig godt lag både defensivt og offensivt. Vi vil ikke få noen enkel kamp. Dette er en storkamp, og i en storkamp kan alt skje.

Selv om Chelsea-sjefen har få skadeproblemer, har han likevel en stor irritasjon før lørdagens kamp. Han er mektig irritert over at kampen er satt opp lørdag, etter at de spilte bortekamp i Aserbajdsjan onsdag kveld.

Conte fortalte at flyet fra Baku landet kl. 06.00 lokal tid, og hadde en problematisk landing. Det skal ha vært mye vind, og det var ikke mulig for flyet å lande på første forsøk - men fredagens trening hadde vært veldig bra.

Senere i dag flyr London-laget til Merseyside. Kampen mellom Liverpool og Chelsea har avspark kl. 18.30 lørdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]