Lallana sto klar lenge før utligningen

Jürgen Klopp er irritert over at han ikke fikk gjort byttet og skiftet system.

25. nov 2017 kl 22.00 Arild Skjæveland

Liverpool var under press i de siste ti minuttene av kampen, og Adam Lallana hadde lenge stått klar for å komme inn da Willians innlegg gikk over Simon Mignolet og i nettmaskene.

Etter kampen var Klopp irritert over at han ikke fikk gjort byttet før utligningen kom.

– Jeg vet ikke, du må spørre dommeren. Vi sløste ikke med tiden, og folk kan si at det ikke var så smart. Vi ønsket å endre systemet, og sette inn en spiller, men han sa nei. Etter kampen var jeg ikke så glad, for vi ønsket å gjøre forandringer, og spille med fem bak, sa Klopp til Liverpoolfc.com.

– Slik jeg ser det, ville Klavan ha vært i akkurat den posisjonen der Willian slo innlegget fra. Det betyr at vi ville fått det blokkert. Det føles ikke bra, for du følte at du ikke kunne bytte system fordi dommeren kanskje trodde vi skulle sløse med tiden. Jeg aner ikke hvorfor han sa nei, og assistentdommeren var klar. Jeg var klar, og spilleren var klar.

– Etter kampen sa dommeren at målet hadde kommet fire minutter etter at du ønsket å gjøre byttet. Akkurat! Det fikk meg ikke til å føle meg så mye bedre, men det er ikke noe å gjøre med lenger.

Diskusjonen med Sadio Mané

På TV-bildene etter kampen så det ut til at Jürgen Klopp og Sadio Mané diskuterte. Manageren forklarer hva som skjedde. Mané kom på banen etter baklengsmålet.

– Jeg ropte til ham, fordi han lå sentralt. Jeg ønsket å fikse det. Han var ikke fornøyd, og fortalte meg at Mo ønsket å spille der, men Mo hadde allerede spilt 90 minutter, så det ga mer mening at Sadio lå på høyre.

– Det var ingen stor ting, og vi kunne ha tatt det i garderoben. Alt ble ordnet opp umiddelbart, og det var det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]