Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

19. nov 2017 kl 10.08 Torbjørn Flatin

Ifølge Jürgen Klopp mistet Joel Matip kampen mot Southampton med hva som er «minst mulig strekk» på innsiden av låret.

- Det ser bra ut, men jeg kan ikke være sikker på om han vil være klar til tirsdag, forklarte manageren ytterligere.

Klopp: - Dette var perfekt for oss


Gomez ble spart

Klopp forklarte også etter kampen mot Southampton hvorfor han valgte å bruke Trent Alexander-Arnold og ikke Joe Gomez, slik han har pleid i Premier League de siste kampene.

- Det er slike avgjørelser vi vil komme til å ta framover. Vanligvis tenker jeg ikke for mye på den neste kampen, men i dette tilfellet måtte jeg tenke på de neste 13 kampene. Jeg har ikke planlagt alle dem, men vi må prøve å gjøre det. Vi kan ikke spille et lag inntil alle på det laget blir skadet, vi er nødt til å blande.

- Joe hadde to kamper forrige uke og det var ikke noe problem, han kunne ha spilt i dag (mot Southampton), men for deretter å bruke ham igjen på tirsdag ville ha vært en stor risk.

- Vi har Trent og han er en annen type forsvarer, fortsatte Klopp. – Han startet med å være ving og noen gang forsvarer, og nå er han en skikkelig forsvarer og noen ganger en ving, noe som gir mer fornuft i hans posisjon.

- Han var virkelig god i dag, og det var en av hans beste defensive kamper over 90 minutter. Hva han kan gjøre offensivt vet alle.

- Vi er glade for at vi har begge to.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]