Liverpool U23 - Sparta Praha U23 0-1

Frustrerende kveld for Liverpool U23 da Sparta knep seieren med en sen scoring. Begge lagene misset et straffespark.

28. nov 2017 kl 19.55 Torbjørn Flatin

SLUTT: Det ble en frustrerende kveld for seiersvante Liverpool U23. Etter en ganske tett og sjansefattig 1.omgang, hvor et misset straffespark fra Harry Wilson var "høydepunktet", begynte Liverpool snart å dominere etter pause. Gjestene fra Tsjekkia ble tydelig slitne og ble skjøvet bakover. Det ga sjanser til Liverpool, ikke minst regissert ved hurtige Bobby Adekanye på de rødes venstreside. Ovie Ejaria og Danny Ings var også mer sentrale. Et tilsynelatende nokså rutinert Sparta stod imidlertid bra i mot, og var ikke ufarlig på noen sjeldne visitter framover. Ved det ene tilfellet fikk de straffespark, som Danny Ward reddet utmerket, mens de få minutter senere sjokkerte hjemmelaget ved å score kampens eneste mål mot spillets gang.

90+7.min:
Rhian Brewster får gult kort for en liten krangel med en motspiller, da Sparta frustrerer med å hale ut tiden.

89.min:
Lloyd Jones er nærme med en knallhard heading fra corner. Corneren kom som følge av en heading fra Danny Ings som gikk via en forsvarer.

87.min: 1-0 PLAVSIC - Sparta ruller opp på håndballvis og ute på høyresiden til Sparta får Plavsic lov til å stå og skyte hardt i nettet fra kort hold. Plavsic var mannen som misset straffesparket til Sparta.

81.min: Adekanye gjør forsvaret til Sparta svimle igjen, men keeper har bra kontroll på skuddet mot det nærmeste hjørnet.

78.min: Conor Masterson er for sent ute i feltet og legger den hurtige spilleren fra Sparta i bakken. Straffesparket blir imidlertid utmerket reddet av Danny Ward, før returen blir sendt himmelhøyt over.

76.min: Danny Ings legger opp til Harry Wilson som kommer inn fra høyresiden, men den vanligvis pålitelige venstrefoten har ikke sin beste dag og skuddet går høyt over.

74.min: Trener Neil Critchley sender innpå Matty Virtue og Rhian Brewster for Yan Dhanda og Herbie Kane. Forhåpentligvis kan det gjør at de røde får hull på byllen det siste kvarteret, etter at de har vært det klart beste laget i 2.omgang.

61.min: Yan Dhanda spiller igjennom Danny Ings, som blir felt like innenfor 16-meteren. Dommeren vinker spiller videre og snyter Liverpool for et klart straffespark. Spilleren som felte Ings har også fått gult kort og skulle vært sendt i dusjen.

54.min: Bobby Adekanye kommer seg igjen fri på venstrekanten, innlegget går igjennom feltet og til Harry Wilson, men skuddet fra skrå vinkel blir reddet på streken.

48.min: Brukbar sjanse for Sparta, men skuddet fra 18 meter går like utenfor den venstre stolpen til Danny Ward.

Pause: Liverpool har fått bra motstand, selv om de røde begynte å ta over mer mot slutten av 1.omgang og hvor spesielt hurtige Adekanye kom fram et par ganger på venstrekanten. En av forseringene endte i straffespark, som vanligvis sikre Harry Wilson satte svakt utenfor.

42.min: Liverpool får straffespark, etter at Adekanye blir lagt i bakken. Harry Wilson setter imidlertid ballen utenfor stolperota med keeper på vei til det andre hjørnet(!)

29.min: Kjempesjanse for Sparta da spissen får skyte fra omtrent straffemerket og setter ballen i stolperota, før returen går like utenfor.

19.min: Liverpools beste sjanse så langt, da Ben Woodburn sender et frispark fra 25 meter helt opp mot krysset, men keeper får ballen ut til corner.

En legger også merke til at Danny Ward skal stå i mål, samt at det virker som at Liverpool starter med en treer bak.

Liverpool: Ward; Masterson Jones, Johnston; Adekanye, Ejaria, Dhanda, Kane, Wilson; Woodburn, Ings.

Avspark er kl 20.00, og kampen sendes direkte på LFC TV GO.