Mané kan bli spilleklar til lørdagens kamp

Liverpool håper at Sadio Mané rekker å bli friskmeldt i tide til neste kamp mot Southampton. Gode nyheter også om Adam Lallana og Jordan Henderson.

15. nov 2017 kl 12.35 Torbjørn Flatin

Mané ble sendt hjem etter første kamp mot Sør-Afrika, under et landslagsopphold hvor Senegal sikret seg billett til VM i Russland i 2018. Liverpools lynhurtige ving skal ha fått kjenning med en tidligere hamstringskade.

Jürgen Klopp skal ha uttrykt «bekymring» over skaden til sin viktige spiller, men ifølge Liverpool Echo vurderes skaden som ikke alvorlig og det skal være håp om at Mané kan friskmeldes i tide til lørdagens kamp mot Southampton.

Ifølge avisen tror man at 25-åringen vil stå over fellesøktene i dag og i morgen, men at han kan bli involvert i den siste økten før kampen på fredag.


Lallana i full trening

Liverpool har lagt lokk på en intern treningskamp som ble spilt på Melwood i går, og som ifølge Echo var «avslappet».

James Milner, Joel Matip og Alex Oxlade-Chamberlain er nevnt blant spillerne som var med i denne kampen.

Adam Lallana nevnes ikke, men midtbanespilleren skal være tilbake i full trening og avisen tror det er mest sannsynlig at han vil starte kampen mot Southampton på benken.

Jordan Henderson meldte forfall til Englands landskamper den siste uka, men kapteinen forventes å bli friskmeldt til møtet på Anfield mot Southampton førstkommende lørdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]