Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

18. nov 2017 kl 00.00 Arild Skjæveland

Liverpool må klare seg uten sitt førstevalg på midtstopperplass mot Southampton på lørdag. Joel Matip har pådratt seg en lårskade. Det melder Dominic King i Daily Mail.

Ifølge King skal det være en «adductorskade», som var det samme Philippe Coutinho slet med etter kampen mot Tottenham. Problemet holdt brasilianeren ute av kampene mot Huddersfield, Maribor, West Ham og privatlandskampen mot Japan.

Det er andre gang Matip mister kamp med skade denne sesongen. Han fikk et problem med hamstringen i 1-1 kampen mot Burnley, og mistet ligacupkampen mot Leicester i september.

Matip er av spillerne som har hatt en uke fri før han returnerte til Melwood, og som ikke har vært på landslagsoppdrag.

Hvem kommer inn?

Dejan Lovren har hatt det tungt etter kampen mot Tottenham, men kom inn de siste minuttene i kampen mot West Ham, og var med da Kroatia sikret VM-billetten med 4-1 over Hellas.

Ragnar Klavan har spilt i Lovrens skadefravær, mens også Joe Gomez kan være et alternativ etter storspill for England som stopper i en trebackslinje. Det vil isåfall bety Trent Alexander-Arnold tilbake på høyrebacken.

James Pearce i Liverpool Echo tror det blir Klavan og Lovren i midtforsvaret, og at Philippe Coutinho kommer til å spille.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]