– Nå blir det tøft for Klopp å ta ut laget

Philppe Coutinho forteller om tøff kamp om plassene.

25. nov 2017 kl 08.46 Arild Skjæveland

Nå kommer kampene tett, og Liverpool skal spille 10 kamper frem til nyttår. Jürgen Klopp har endelig alle sine offensive spillere tilgjengelig, når laget går inn i en periode med to kamper i uka.

Philippe Coutinho mener laget får tilbake spillere fra skade på et bra tidspunkt.

– Vi har mange spillere som kommer tilbake fra skade, og det er veldig viktig for gruppen. Det er en veldig viktig periode, så alle spillerne er veldig fokuserte. Det kommer mange store kamper, sier brasilianeren til Liverpoolfc.com.

Kamp om plassene

Roberto Firmino, Philippe Coutinho, Mohamed Salah, Daniel Sturridge, Sadio Mané, Adam Allana, Alex Oxlade-Chamberlain, Dominic Solanke, Danny Ings og Ben Woodburn er alle spillere som kan spille i de offensive posisjonene. Nå er alle skadefri og tilgjengelig.

– Det blir enda tøffere for manageren å velge en startellever, for du kan se på trening at alle har store kvaliteter, og alle gir absolutt alt. Det er bra for å kunne stille med et sterkt lag. I tillegg har vi spillere som Adam Lallana tilbake fra skade. Det er gode nyheter for laget, og det er veldig viktig for oss å ha alle skadefri.

Forventer trykk fra tribunen

Liverpools nummer 10 håper at fordelen med å spille på Anfield blir en viktig faktor i kveldens kamp.

– Det er veldig viktig å spille hjemme foran våre egne supportere. Det er en stor og veldig viktig kamp. Det er en nøkkelkamp for oss, fordi det er et lag som kjemper med oss i toppen.

– Så klart ønsker vi alle å spille i en slik kamp. Vi må gjøre alt det vi kan for å dekke rom, sette dem under press, og gjøre de tingene som gjør at vi kan vinne kampen.

Coutinho har spilt seks av 12 ligakamper for Liverpool denne sesongen. Han har scoret tre mål og hatt tre målgivende.

Liverpool - Chelsea har avspark kl. 18.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]