- Passende tidspunkt å slå tilbake mot Southampton

Jürgen Klopp likte dårlig hvordan keeper Fraser Forster oppførte seg før straffesparket på Anfield i vår, og nå vil han ha mål og seier.

17. nov 2017 kl 15.30 Torbjørn Flatin

- Jeg husker straffesituasjonen fra forrige sesong, men det som har skjedd tidligere kommer ikke til å holde oss tilbake nå, forklarte Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse da han ble minnet om at Liverpool ikke scoret et eneste mål på fire kamper mot Southampton forrige sesong.

Det inkluderte 0-0 hjemme i ligaen i mai, og hvor en trodde at den vanligvis sikre James Milner skulle ha sikret tre poeng med et straffespark foran The Kop. Svære Fraser Forster provoserte imidlertid Milner i forkant av straffen og reddet så forsøket fra 11 meter.

- De har forandret seg, og det har også vi. Vi har en nesten skadefri tropp. Det har vært et landslagsopphold som gjør at vi ikke har fått trent så mye sammen, men det er det samme for dem. Vi er godt forberedt til denne kampen.

- Dette er et passende tidspunkt til å slå tilbake.


Tropp med kvalitet

Klopp ble videre spurt om hans lag nå var i en bedre posisjon med spillere tilbake, før en hektisk periode med kamper.

- Det er gode nyheter for oss. Spillere er ikke maskiner hvor du bare kan trykke på en knapp. Jeg er ikke i tvil om kvaliteten til troppen, og vi kommer til å behøve alle spillerne framover.

- Vi kommer til å se på hver kamp og hva som til enhver tid er best for oss, vi vil se etter løsninger og ikke problemer.

- Southampton er på 4.plass når det gjelder lag som har hatt mest ballinnehav. Det har kanskje ikke blitt så mye poeng av det, men de vil trolig spille med bra selvtillit med ballen. Det er opp til oss å sørge for at de ikke har mye selvtillit.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]