Poengkongen i Fantasy Premier League

Ingen har fått flere poeng enn Mohamed Salah denne sesongen. Kristian Rivedal leder supporterklubbens liga.

20. nov 2017 kl 14.56 Arild Skjæveland

Mohamed Salah er toppscorer i Premier League, med ni scoringer. Han er også spilleren som har fått flest poeng i Fantasy Premier League - hvor nesten 5,4 millioner spillere har satt opp sine lag denne sesongen.

Som midtbanespiller på spillet har han med sine ni scoringer, tre målgivende, fire clean sheets og 10 bonuspoeng fått 88 poeng denne sesongen. Det er klart flest.

Nummer to på listen er Leroy Sané fra Manchester City, med 80. Deretter følger Cesar Azpilicueta (73), Alvaro Morata (72), Kevin de Bruyne (72) og Romelu Lukaku (70). Egypteren har med andre ord en luke ned.

Neste Liverpool-spiller må en bla langt for å finne. Det er Roberto Firmino på 52 poeng. Philippe Coutinho har fått 43, og Joel Matip 40.

Salah er også den nest mest valgte spilleren på spillet. Hele 43,9 prosent av de 5,4 millioner spillerne har valgt ham. Romelu Lukaku er fortsatt mest valgt, med 48,1 prosent.

Rivedal best av 7000

Supporterklubben har også i år en Fantasy Premier League-konkurranse. Førstepremien er en tur til Anfield neste sesong, med fly, tre netter på hotell og kampbillett.

Nesten 7000 meldte seg på konkurransen, og det er Kristian Rivedal med laget «Eagle Mountain 70» som topper. Han har 772 poeng.

10 poeng bak jager Marius Johannesens lag «11 red haired shanks».

Det er en viss fare for at redaktøren nå blir høy på pæra, men Torbjørn Flatins lag «The Igor Biscan boys» har fått hele 95 poeng denne runden. Og fortsatt har han Eric Maxim Choupo-Moting igjen mandag kveld...

Har du innspill til journalisten?
[email protected]