Dagens pressekonferanse:Henderson klar, Lallana på benken, usikkert om Mané

Jürgen Klopp har oppdatert ytterligere om Liverpools skadesituasjon. I tillegg til svar om van Dijk, sin sykdom og Joe Gomez.

17. nov 2017 kl 13.36 Torbjørn Flatin

Se pressekonferansen live her:

Jürgen Klopp om:

Sadio Mané
- Det er usikkert om han blir involvert mot Southampton. Vi må vente å se hva som skjer i dag.

Adam Lallana
- Adam er frisk, men han har vært lenge ute og vi kommer til å spille tre kamper de neste ukene. Det er ingen grunn til å forhaste seg. Vi kommer til å benytte ham, men i 90 minutter, nei det vil ikke skje.

Jordan Henderson
- Jordan har brukt den siste uken godt og han vil bli involvert mot Southampton.

Virgil van Dijk
- Forventer dere virkelig et svar? Jeg har ikke noe å si om det.

Sykdommen

- Jeg føler meg virkelig bra. Jeg har nå to ganger vært på sykehus i England, og siden jeg er blitt 50 år må jeg kanskje venne meg til det - men jeg er ikke syk. Det er gode nyheter.

Om Joe Gomez, som var banens beste mot Brasil
- Han er fortsatt en ung gutt, men det er klart at han er klar til å spille for oss (i PL og CL). Han ble langvarig skadet på et tidspunkt hvor han fortsatt vokste og det var et problem. Vi ønsker å ha ham her over de neste 15 år, og han kan spille både midstopper og back.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]