Klopp med pressekonferanse:– Det er ikke utenkelig at Mané og Firmino starter

Jürgen Klopp antydet at Sadio Mané og Roberto Firmino vil starte mot Stoke.

28. nov 2017 kl 12.52 Einar Kvande

Om Sadio Mané og Roberto Firmino som ikke spilte mot Chelsea

– Det virket fornuftig på dette stadiet av sesongen å utnytte styrken i troppen, og dersom du setter inn noen må du ta ut noen. Det er ikke helt utenkelig at de vil starte mot Stoke.

Om Mohamed Salah

– Det er ikke umulig å stoppe ham, men han er veldig god. Han var veldig god mot Chelsea.

Om Liverpool-fansen

– De kan utgjøre forskjellen. I et tomt stadion er det mye vanskeligere for spillerne. Fotball fungerer skikkelig bare når vi alle er der sammen, og det inkluderer fansen.

Om å spille i Stoke

– Sist vi besøkte Stoke var været bra. Denne gangen vil det være mørkt, og trolig sterk vind. De er et godt lag med en fantastisk manager. Veldig rutinerte. De lever for kamper som dette.

Om Manchester City

– Vi er nær nok til å se hva som foregår. Så lenge City fortsetter å vinne er det ingen andre som har en sjanse. Jeg bryr meg ikke om City for øyeblikket. Men dersom noen begynner å vise svakhetstegn må vi være der. Men akkurat nå er de for langt foran.

Om eget lag

– Vi føler gi er i en virkelig god forfatning. Chelsea er et utrolig vanskelig lag å spille mot, men de kom til Anfield og ga oss ballen. Vi har hatt fremgang. 100%. Vi er mer tålmodige i noen kamper, noe som er veldig viktig. Jeg har tro på guttene, og det var viktig for meg at guttene viste at de er 100% klare. Vi dominerte mot Chelsea, men til syvende og sist ønsker du å vinne. Jeg føler fortsatt at vi er på riktig vei, og det må vi vise igjen og igjen og igjen og igjen. Dette er en viktig fase av sesongen. Vi må være 100% på hugget. Etter min mening er vi det. Vi må vise at vi klarer å prestere godt minst frem til slutten av januar. Dette er en veldig viktig periode.

Om forrige gang Liverpool gjestet Stoke

– Det alle snakket om etterpå var redning som Simon Mignolet gjorde på en avslutning fra kloss hold. Det var en god dag for oss.

Om Dejan Lovren og Emre Can

– Dejan vil være nær et comeback. Det er ikke noen stor skade. Det er bare en liten hevelse. Han vil forsøke å løpe om noen minutter. Emre er tilbake. Det var ikke noe stort problem, men det var stort nok til at han gikk glipp av vår forrige kamp. Han vil helt sikkert være tilbake i troppen.

Om rotering på laget

– Vi hviler oss ikke. Vi bruker spillerne våre. Rotering var ikke grunnen til at vi gjorde som vi gjorde i forrige kamp. Vi trengte friske bein. Jeg synes det fungerte ganske bra. Det er et veldig viktig tegn å gi til troppen at jeg viser at jeg stoler på så og si alle guttene i troppen, og de viste at de er 100% klare. Vi kommer til å gjøre en eller to endringer til neste kamp også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]