Se U23 i europacup tirsdag

Liverpool-talentene møter Sparta Praha i sin andre kamp i sesongens Premier League International Cup.

27. nov 2017 kl 17.50 Marius Rabben

De røde ungguttene er i storslag denne sesongen, med seier i ni av elleve ligakamper og tabelltopp i Premier League 2, og nå skal laget fortsette poengsankingen i Premier League International Cup.

Tidligere denne måneden ble Ovie Ejaria matchvinner mot Newcastle i turneringen, og etter tirsdagens møte med Sparta Praha avsluttes gruppespillet hjemme mot PSV Eindhoven i siste kamp før jul, 19. desember.

– Noe vi ser frem til

– Grunnen til at vi hadde så lyst til å bli med i Premier League International Cup igjen, er fordi vi får spille mot lag vi vanligvis ikke møter og teste oss selv mot forskjellige formasjoner, sier trener Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi gjorde det bra i den første kampen, mot Newcastle United, og Ovie scoret et fantastisk mål. Sparta Praha kommer til å gi oss en annen utfordring, og det er noe vi ser frem til.

U23-laget vant lørdag 3–1 over Chelsea borte, og går inn til Sparta Praha-kampen med fire strake seire. Den tsjekkiske klubben tapte for øvrig 1–2 for Newcastle i oktober i sin første opptreden i PL International Cup.

– Vi gjør det veldig bra sammen som gruppe, og guttene jobber steinhardt og ønsker å bli bedre, sier Critchley.

Kampen har avspark på Prenton Park tirsdag kl. 20 og vises direkte på LFCTV GO, med studiosending fra en halvtime tidligere. Som vanlig kan du følge Liverpool.no for fortløpende oppdateringer fra oppgjøret.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]