– Selvsagt blir en påvirket av kritikken

Jordan Henderson vil bruke andreomgangen i Sevilla som motivasjon mot Chelsea.

24. nov 2017 kl 12.27 Arild Skjæveland

Liverpool hadde en imponerende og komfortabel 3-0 ledelse til pause i Sevilla tirsdag kveld, men i den andre omgangen slo spanjolene kraftig tilbake, og utlignet til 3-3 på overtid.

Jordan Henderson mener en bør forvente seier hver uke med de spillerne Liverpool har.

– Vi forventer store ting som lag og klubb, og med de spillerne vi har, så må vi vinne hver uke. Det er presset vi setter på oss selv, så når vi ikke presterer på det nivået vi bør, så kommer det selvsagt kritikk som en blir påvirket av, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

Må bruke det mot Chelsea

Kapteinen mener Liverpool må bruke den svake andreomgangen som motivasjon mot Chelsea.

– Du må bruke det så godt du kan. Jeg har vært i den posisjonen noen ganger i løpet av min karriere, og har prøvd å bruke det til min fordel hver gang jeg har gått på banen.

– Jeg har følt meg ansvarlig gjennom karrieren når jeg har spilt og hatt et kjedelig tap, eller spilt en dårlig kamp, så det påvirker meg. Som kaptein må jeg glemme meg selv og tenke på laget. Det beste for laget denne helgen er å forbli positive, og bruke momentumet vi har fått de siste ukene.

– Vi er tre poeng bak dem, så det er en stor kamp. Vi ønsker å holde momentumet gående i Premier League. Vi har hatt noen gode resultater i det siste mot Southampton og Huddersfield, så forhåpentligvis kan vi holde det gående. Det er en travel periode med mange kamper og mange poeng å spille om, sier kapteinen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]