Sikter på England-kampen

Philippe Coutinho kan være tilbake fra lårskaden ikledd Brasil-drakt neste uke.

6. nov 2017 kl 21.56 Marius Rabben

Selv om han ikke har vært tilgjengelig for Liverpools tre siste kamper – mot Huddersfield, Maribor og West Ham – ble Coutinho inkludert i Brasils tropp for privatlandskampene mot Japan på fredag og England neste tirsdag.

Ifølge landslagslege Rodrigo Lasmar ligger 25-åringen an til å returnere i storkampen på Wembley.

Siste fase av rehabiliteringen

– Coutinho hadde en muskelskade i venstre lår. Han er i siste fase av rehabiliteringen. Vi visste at han ikke ville være helt skadefri, men bestemte oss for at han kunne gjennomføre den siste delen av opptreningen med oss.

– Sjansen for at han spiller mot Japan er liten, men vi jobber for at han skal bli tilgjengelig mot England, sier Lasmar, ifølge Globo Esporte.

– Det er usikkert om han kan bli involvert (mot Japan). Hvis han kan det, får han en plass på benken og kan spille noen minutter. Men det er liten mulighet for det. Fokuset vårt er å få ham tilbake til den andre kampen.

Roberto Firmino er for øvrig også inkludert i Brasils landslagstropp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]