Skal spille bak lukkede dører

Adam Lallana er snart tilbake i aksjon og skal gjøre «comeback» i en treningskamp på Melwood.

7. nov 2017 kl 23.55 Marius Rabben

Neste uke skal Lallana trappe opp treningen og bli involvert i en treningskamp bak lukkede dører på treningsfeltet. Kommer 29-åringen helskinnet gjennom den, er han i rute til å spille mot Southampton i første kamp etter landslagspausen.

Kampen skal også inkludere juniorer og førstelagsspillere som ikke er opptatt med landslagsfotball, melder Chris Bascombe i Telegraph. Det er blant andre Alex Oxlade-Chamberlain, Daniel Sturridge og James Milner.

Hardt kampprogram i vente

Lallana har ikke spilt en kamp siden han skadet låret under møtet med Atlético Madrid i Audi Cup under sesongoppkjøringen 2. august, og har følgelig måttet se lagets 18 opptredener hittil denne sesongen fra sidelinja.

En vellykket retur nå vil være svært beleilig for Liverpool som etter Southampton-kampen på Anfield møter Sevilla (B), Chelsea (H), Stoke (B), Brighton (B), Spartak Moskva (H), Everton (H), West Bromwich (H), Bournemouth (B), Arsenal (B), Swansea (H), Leicester (H) og Burnley (B) i et tett program frem til nyåret.

Samtidig følger klubben utviklingen til Philippe Coutinho for Brasil. Han er inne i siste fase av rehabiliteringen etter en lårskade, og forventes tilbake i spill mot England på Wembley neste tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]