Stadig nærmere et comeback

Men Klopp vil ikke forhaste seg med Lallana, og sier spillerne ikke ble slitne av tremålsseieren i helga.

20. nov 2017 kl 20.26 Marius Rabben

I forrige uke var Adam Lallana tilbake i full trening, men han var ikke en del av troppen mot Southampton. Da som nå påpekte manageren overfor Liverpoolfc.com at klubben ikke stresser med å få 29-åringen tilbake på banen.

– Han kommer nærmere og nærmere, men vi trenger ham for resten av sesongen, og ikke bare for de neste ukene, svarer Klopp på spørsmål om Lallana kan bli inkludert i 18-mannstroppen mot Sevilla.

– Han banker på døra nå, og det er fantastisk at han er tilbake. Det er strålende, legger manageren til.

Få endringer på laget

Som vanlig i Champions League tar Loris Karius over plassen til Simon Mignolet bakerst. Ellers vil ikke Klopp avsløre ennå om det blir flere endringer, men han påpeker at det i så fall ikke handler om tretthet fra Southampton-kampen, der både Sadio Mané, Mohamed Salah og Philippe Coutinho ble byttet ut.

– Kanskje! Med kvaliteten vi har, er det alltid flere ting å tenke på, sier Klopp.

– Det dreier seg på en side om rytmen, og på den andre om friske bein. Så er det spesifikke spørsmål om det andre laget, slik at man ser opp og sier: «De er gode på det der, gode på det, så hva kan vi gjøre?» Så setter man opp laget.

– Forrige kamp var ikke så intens, så vi kan helt klart bruke samme lagoppstilling. Men det kommer vi utvilsomt til å ikke gjøre, for Loris skal spille! Så ja, vi skal endre på laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]