Spillerbørs:Store lille Mo

Egypteren er i kanonform og var Liverpools beste mot Chelsea.

25. nov 2017 kl 20.58 Tor Sandø

Simon Mignolet 7

Belgieren spilte en fantastisk førsteomgang med tre kjemperedninger på gode Chelsea-muligheter. Vi hadde Simon som en god kandidat til bestemannspremie, før Wllian scoret fra langt hold. Ingen stor tabbe, men den bør nok en så god keeper ta.

Joe Gomez 6

En ny brukbar forestilling fra Gomez. Gjør sideback-jobben enkelt og grei.

Ragnar Klavan 6

Igjen er det slik med esteren at han er enkel å utmanøvrere dersom man går mellom midtstopperne. Det visste Chelsea, men heldigvis uten at det ble mål av det. Noen gode og viktige manøvreringer.

Joël Matip 7

Det blir ofte spennende med Matip som midtstopper. Det er mye armer og bein. God i duellspillet og hadde noen gode og viktige involveringer da det kokte mot slutten.

Alberto Moreno 8

Spanjolen er tøff i hodet. Etter en mildt sagt dårlig forestilling i hjembyen, der han var skyld i frisparket og straffesparket som ga to av tre baklengsmål i Sevilla, fikk han fornyet tillit. Og han kom slett ikke ille fra dette. Han skulle vise at han var verdt å satse på. Hadde en vanskelig oppgave mot raske Hazard, men spilte en meget god kamp. Holdt pusten mot slutten da Willian gikk i bakken, men heldigvis uten at dommeren dømte straffespark.

James Milner 6

Engelskmannen jobber og sliter i en posisjon hvor han liker seg godt. God til å bryte opp motstandernes spill. Møter gode folk på Chelseas midtbane og gjorde en god kamp.

Jordan Henderson 6

Pådrar seg noen frispark og det er stadig mye å sette fingeren på for kapteinens spill. Jobber også han det han skal, men heller ikke dette var en spesielt god Henderson-kamp. Kan med fordel slutte å til stadighet kjefte på dommeren.

Alex Oxlade-Chamberlain 7

En annen spiller som spilte i en posisjon han liker seg, midt på banen. Dette var en av grunnene til at han forlot Arsenal. God kamp av Ox.

Philippe Coutinho 6

Dødballseksperten prøver og prøver, men lyktes ikke med så mye denne gang. Cornerne ble lagt alt for nær Chelseas lange keeper. Har en god link med Salah, men Chelseas forsvar gjorde arbeidsforholdene vanskelig for brassen i dag.

Mohamed Salah 8

Det er umulig å komme utenom Mohamed når vi skal kåre dagens beste Liverpool-spiller. Fantastisk til å utfordre, dra av, gå på de riktige løpene. Fortsetter å imponere og er også toppscorer i Premier League med ti mål. Dette siste mot et tidligere lag. Han unnlot å juble, men dette var nok en deilig scoring for egypteren.

Daniel Sturridge 6

Enda en som spilte mot sitt tidligere lag. Daniel forsøker, gjør seg spillbar og fikk en god mulighet til å score foran The Kop, på tampen av de nær 66 minuttene han fikk på banen.

Georginio Wijnaldum

Nederlenderen ble sendt inn for å demme opp for en midtbane som gjorde det vanskelig for en røde. Georginio gjorde sine saker godt og løp og løp de knappe 25 minuttene han fikk.

Adam Lallana

To minutter før ordinær spilletid var gjort unna, reiste Liverpool-supporterne seg. Dette var Lallanas første minutter i årets sesong. Det var populært. Han tok plass på venstresiden og fikk vist noen bra ting.

Sadio Mané

Fikk noen minutters spill for Oxlade-Chamberlain.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]