NY SUNDERLANDSJEF:  Chris Coleman har gitt seg i Wales og tatt over et Sunderland i krise.

Sunderland har Liverpool-duo øverst på ønskelista

Chris Coleman er ny Sunderland-sjef, og vil ha med seg to han har gitt spilletid på landslaget.

Etter nesten fem år som walisisk landslagssjef, takket Chris Coleman for seg før helgen, og ble søndag bekreftet som ny manager i Sunderland.

I Sunderland er det krise. Etter nedrykket i mai, har resultatene bare fortsatt samme vei, og laget som holder til på Stadium of Light er helt sist i Championship.

Keepertrøbbel

Coleman var landslagssjefen som ga Danny Ward, Harry Wilson og Ben Woodburn debuter på landslaget.

I høst har det blitt spilletid for både Ward og Woodburn, og nå håper 47-åringen at det er spillere som kan hjelpe han med å holde plassen i den nest øverste divisjonen.

Sunderland Echo skriver at Danny Ward er aller høyest på ønskelista i januar. Liverpool ville ikke la 24-åringen gå til Huddersfield i sommer, men denne høsten har han kun stått én kamp for klubben. Det var i ligacupen mot Leicester der de røde røk ut.

I sommer solgte Sunderland både Jordan Pickford og Vito Mannone, og hentet inn Jason Steele og Robbin Ruiter. Begge har slitt, og en ny keeper skal være førsteprioritet når overgangsvinduet åpner ifølge avisen.

Håper på Woodburn

Sunderland kommer også til å undersøke mulighetene for et lån av Ben Woodburn. Denne høsten har 18-åringen som nylig skrev ny kontrakt kun fått 45 minutter førstelagsfotball for Liverpool, mens han har fått spille for landslaget.

Lokalavisen i Sunderland skriver at Chris Coleman håper at han er fremst i køen dersom Jürgen Klopp skulle gi grønt lys for et utlån av spilleren.

Ryan Giggs er bookmakernes favoritt til å bli den nye walisiske landslagssjefen. Tony Pulis og Craig Bellamy er to andre navn som nevnes.

Del

Chris Coleman

17.11.2017 20:37

Mister Ward og Woodburn landslagssjefen?

21.03.2017 00:25

Klopp og Coleman:17-årige Woodburn kan håndtere et landslagsuttak

Jürgen Klopp uttrykker overraskelse over at han ikke ble informert om uttak av Ben Woodburn, men Chris Coleman har tatt ut unggutten kun fordi han er god nok.

16.03.2017 13:06

– Dette er ikke for å ta innersvingen på England

Chris Coleman benekter at han har tatt ut Ben Woodburn i Wales-troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Irland for å forhindre at England får kloa i Liverpool-spilleren.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.03.2018 kl 13:29

Xabi Alonso på hver banehalvdel

Lothar Matthäus er i spissen for en fyldig tropp fra Bayern München, til lørdagens legendekamp.

+
21.03.2018 kl 12:22

Can måtte avbryte trening

Emre Can kjente smerter i sin rygg på dagens landslagstrening.

+
21.03.2018 kl 10:12

Wijnaldum fortsatt preget av mageonde

Gini Wijnaldum var slått ut i to uker med mageproblemer, og er fortsatt påvirket av det.

+
21.03.2018 kl 09:34

«Ungt» legendelag i helrødt

Blant de 21 som skal møte Bayern München til veldedighetskamp på lørdag er det flere som nylig har spilt aktivt, og som bør borge for en uvanlig fartsfylt

+