Sunderland har Liverpool-duo øverst på ønskelista

Chris Coleman er ny Sunderland-sjef, og vil ha med seg to han har gitt spilletid på landslaget.

20. nov 2017 kl 09.09 Arild Skjæveland

Etter nesten fem år som walisisk landslagssjef, takket Chris Coleman for seg før helgen, og ble søndag bekreftet som ny manager i Sunderland.

I Sunderland er det krise. Etter nedrykket i mai, har resultatene bare fortsatt samme vei, og laget som holder til på Stadium of Light er helt sist i Championship.

Keepertrøbbel

Coleman var landslagssjefen som ga Danny Ward, Harry Wilson og Ben Woodburn debuter på landslaget.

I høst har det blitt spilletid for både Ward og Woodburn, og nå håper 47-åringen at det er spillere som kan hjelpe han med å holde plassen i den nest øverste divisjonen.

Sunderland Echo skriver at Danny Ward er aller høyest på ønskelista i januar. Liverpool ville ikke la 24-åringen gå til Huddersfield i sommer, men denne høsten har han kun stått én kamp for klubben. Det var i ligacupen mot Leicester der de røde røk ut.

I sommer solgte Sunderland både Jordan Pickford og Vito Mannone, og hentet inn Jason Steele og Robbin Ruiter. Begge har slitt, og en ny keeper skal være førsteprioritet når overgangsvinduet åpner ifølge avisen.

Håper på Woodburn

Sunderland kommer også til å undersøke mulighetene for et lån av Ben Woodburn. Denne høsten har 18-åringen som nylig skrev ny kontrakt kun fått 45 minutter førstelagsfotball for Liverpool, mens han har fått spille for landslaget.

Lokalavisen i Sunderland skriver at Chris Coleman håper at han er fremst i køen dersom Jürgen Klopp skulle gi grønt lys for et utlån av spilleren.

Ryan Giggs er bookmakernes favoritt til å bli den nye walisiske landslagssjefen. Tony Pulis og Craig Bellamy er to andre navn som nevnes.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]