Sheyi Ojo gjorde comeback med to scoringer og målgivende i en ellevill fotballkamp. Se høydepunktene.

22. nov 2017 kl 09.15 Arild Skjæveland

Fulham har slitt etter at Liverpool-utlånte Sheyi Ojo fikk skulderen ut av ledd mot Queens Park Rangers i slutten av september. Den unge vingen måtte gjennom operasjon, men var tilbake i trening for ni dager siden.

I går gjorde han comeback.

Målrik kamp

Fulham spilte borte mot formlaget Sheffield United tirsdag kveld. Hjemmelaget tok ledelsen ved Leon Clarke, før Ojo utlignet før halvtimen var spilt.

Talentfulle Ryan Sessegnon scoret så 1-2 for Fulham to minutter senere, før Leon Clarke igjen scoret og utlignet til 2-2.

Samme Sessegnon, som Liverpool har vært linket til ved flere anledninger, scoret så nok en gang og ga Fulham ledelsen 2-3 til pause.

I den andre omgangen scoret Ojo sitt andre etter 69 minutter, før Sessegnon scoret hattrick og la på til 2-5. Før kampen var oddsen på at venstrebacken skulle score minst to mål hele 176. Nå hadde han scoret tre.

Hjemmelaget scoret to sene mål, men Fulham holdt unna og vant kampen 4-5.

Fulhams neste motstander er Millwall på lørdag. Den kampen spilles på Craven Cottage.