Toppkamp i U18-serien

Liverpool U18, med trønderen Edvard Sandvik Tagseth i en sentral rolle, spiller toppkamp mot Manchester City i kveld.

28. nov 2017 kl 11.20 Einar Kvande

Liverpool U18 håper å fortsette sin ubeseirede kamprekke når de er vertskap for Manchester City på akademiet i Kirkby klokken 20.00 norsk tid i kveld.

Steven Gerrards gutter vant 2-1 over Sunderland fredag kveld, og er dermed oppe på fjerdeplass på tabellen med to kamper mindre spilt enn Everton og Manchester United på henholdsvis andre- og tredjeplass. Med seier over serieleder City i kveld vil Liverpool passere de to lagene foran på tabellen, og komme opp på samme poengsum som City. En tremålsseier vil faktisk føre de røde helt til topps på tabellen.

City tok over ledelsen i serien etter at de slo naboen United 4-1 på lørdag.

– Dette er en svært viktig kamp. Seieren over Sunderland på fredag var viktig, fordi vi ønsket at dette skulle bli en toppkamp. Hadde vi tapt poeng mot Sunderland ville ikke denne kampen ha vært så viktig som den er blitt nå. Guttene skal ha honnør for at de skaffet oss denne toppkampen. Dette er noe å virkelig se frem til som 16- og 17-åring. Du vil virkelig ønske å spille kampen, slår U18-manager Steven Gerrard fast til Liverpoolfc.com.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]