Ungguttene vant komfortabelt 3-0 på Prenton Park i dag.

Steven Gerrard stilte nok en gang med en sterk ellever i UEFA Youth League, når laget hans tok imot Maribor på Prenton Park i dag.

Mange vil ha forventet at en spiller som Ben Woodburn kunne hatt en mulighet til å bli involvert med førstelaget, men han ledet nok en gang U19 ut som kaptein. Norske Edvard S. Tagseth spilte som vingback på venstresiden.

Da lagene møttes i Slovenia vant Liverpool 4-1.

Liverpools lagoppstilling:

Grabara, Camacho, Masterson, Williams, Johnston, Tagseth; Kane, Woodburn; Jones (Dixon-Bonner 87), Adekanye (Longstaff 79), Millar (McAuley 74).

Ubenyttede reserver: B. Williams, Clayon Glennon, Sharif.

Komfortabel 3-0 seier

Curtis Jones ga Liverpool ledelsen allerede etter fire minutter, da hans skudd skiftet retning og lurte seg inn forbi Tibor Cajnko.

Sju minutter senere ble Liam Millar lagt i bakken i feltet, og dommer pekte på straffemerket. Ben Woodburn var sikker og satte straffen kontrollert til høyre for 2-0.

Liverpool burde ha scoret flere mål, men gikk til pause med 2-0.

Også i den andre omgangen handlet det meste om Liverpool, og spesielt Bobby Adekanye burde ha fått ballen i mål. 3-0 kom fra innbytter Glen McAuley som avsluttet sikkert da kampuret viste 86 minutter.

Nærmer seg avansement

Resultatet gjør at Liverpool topper gruppen med ni poeng på fire kamper. De helrøde snublet i Moskva, men har vunnet sine tre andre kamper komfortabelt.

Sevilla spilte 3-3 mot Spartak Moskva i dag, og begge lag har dermed fem poeng, mens Maribor har tatt tre.