– Vi er blitt bedre mot defensive lag

Det er konklusjonen til Emre Can etter 3-0 over Maribor.

2. nov 2017 kl 20.07 Einar Kvande

Akkurat som mot Huddersfield slet Liverpool med å finne en vei gjennom Maribor-forsvaret i første omgang, men akkurat som mot Yorkshire-klubben løsnet det for de røde etter pause.

– Det var en kamp der vi måtte være tålmodige, og det synes jeg vi klarte godt, uttaler Emre Can til Liverpoolfc.com.

– Den første omgangen var veldig, veldig vanskelig, for Maribor var veldig gode. De forsvarte seg veldig dypt, så det var ikke enkelt. Vi klarte å være tålmodige nok, og i andre omgang ble den første scoringen nøkkelen, fortsetter tyskeren.

– Jeg synes vi er blitt bedre mot defensive lag. Dersom du sammenligner med forrige sesong så skaper vi mange flere sjanser, og det er bra. Det gjør vi i ligaen også. Det er denne måten vi må spille på.

– Du kan ikke vinne alle kamper med 5-0, eller 7-0 som vi gjorde mot Maribor på bortebane. Vi må alltid være tålmodige. Vi må skape sjanser, og når du får sjanser må du ta vare på dem.

God posisjon

Liverpool leder nå sin Champions League-gruppe med ett poeng mer enn Sevilla før de to lagene møtes i Spania den 21. november. Det gjenstår bare to runder av gruppespillet.

– Vi er i en veldig god posisjon. Vi topper tabellen, men de to neste kampene blir tøffe. Vi skal møte gode lag, selvsagt, men vi vil forsøke å vinne de to kampene også, slik at vi kan spille i Champions League også etter nyttår, avslutter Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]