– Vi slo av bryteren

Philippe Coutinho er klar på at spillerne har lært av feilen som kostet to poeng i Sevilla.

23. nov 2017 kl 20.14 Marius Rabben

– Det var ikke et bra resultat, for det føltes nesten likt som etter et tap, sier Coutinho til Liverpoolfc.com etter 3–3 på Ramón Sánchez-Pizjuán.

Den lille magikeren slo begge hjørnesparkene i forkant av Liverpools to første scoringer, og allerede etter halvtimen satte landsmann Roberto Firmino inn det tredje. Så kollapset bortelaget.

– Lot alt rakne

– Vi hadde en glimrende 1. omgang, men vi lot alt rakne i 2. omgang, fortsetter Coutinho, og forteller om en nedtrykt, frustrerende stemning i garderoben.

Jürgen Klopp slet med å finne en god forklaring på de vidt forskjellige omgangene, og sa det var en feilvurdering å fokusere på mer kontroll etter sidebyttet.

Coutinho sier spillerne følte det meste var gjort med en tremålsledelse, noe som senket tenningen nok til at Sevilla fikk det som de ville.

– Vi må være våkne hele tiden. Den tilnærmingen vi hadde til 1. omgang, må vi også ha etter pause. Og jeg tror alle spillerne slo av bryteren, og vi tenkte at det på 3–0 ville være vanskelig for motstanderen (å slå tilbake). Dette er noe som skjer noen ganger i fotballen, sier 25-åringen.

Likevel et viktig poeng

Hvis noen hadde tilbudt Liverpool uavgjort før kampen, mener Coutinho at det ville vært greit.

– Det hadde føltes bedre enn slik kampen gikk. Men i realiteten tok vi ett poeng, og vi er fortsatt på toppen av gruppa, så det var et viktig poeng.

Nå trenger rødtrøyene ett poeng i den siste gruppespillkampen, hjemme mot Spartak Moskva onsdag 6. desember.

Kommende lørdag kl. 18.30 tar Liverpool imot Chelsea foran The Kop.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]